Algemene Voorwaarden

Artikel 1 Levering
Na betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.
Betaalde bestellingen worden doorgaans dezelfde dag of op de volgende werkdag verzonden.

Artikel 2 Betaling
Levering geschiedt op basis van vooruitbetaling via iDEAL, creditcardbetaling of overschrijving op onze ING Rekening NL87 INGB 0005 0798 96 tnv Knotsknetter te Amsterdam, ovv het ordernummer. Zonder ordernummer kan uw bestelling niet worden verwerkt!

Artikel 3 Verzending
Wij hanteren voor bestellingen binnen Nederland twee verschillende bedragen aan verzendkosten, namelijk €3.95 voor brievenbuspost en €4.95 voor een pakket.
Bestellingen vanaf €100 worden gratis verzonden.
Wij maken voor verzending van uw bestelling gebruik van DHL.

Artikel 4 Niet ontvangen bestellingen
Knotsknetter gebruikt voor verzending de gegevens zoals opgegeven door de klant. Knotsknetter is niet aansprakelijk voor foutief ingevoerde gegevens en het daardoor niet arriveren van de bestelling. In geval van niet arriveren door andere oorzaken, bijvoorbeeld fouten bij DHL zijn wij daar (conform de wet "Kopen op Afstand") voor aansprakelijk.
Uiteraard zullen wij er in eerste instantie alles aan doen om eventueel zoekgeraakte poststukken te achterhalen, maar mocht dit niet mogelijk zijn, zult u door ons schadeloos worden gesteld.

Artikel 5 Retourneren
De klant heeft het recht artikelen binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren (herroepen) conform de wet "kopen op afstand".
U dient ons daarvan vooraf via e-mail op de hoogte te stellen.
Verzendingskosten voor retournering zijn voor rekening van de klant.
Producten dienen ongebruikt en in originele verpakking bij ons te worden aangeboden.
De retour betaling vindt zo spoedig mogelijk na ontvangst plaats (doorgaans staat het de volgende dag weer op uw rekening), maar uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen.
Voor artikelen met een korting / sale artikelen die worden geretourneerd geven wij geen geld retour, maar een shoptegoed.

Artikel 6 Privacy
Uw persoonlijke gegevens zijn nodig voor het verwerken en verzenden van bestellingen. Deze gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Knotsknetter. Zonder uw expliciete toestemming zal Knotsknetter uw gegevens nooit aan derden verstrekken.

Artikel 7 Recht
Op al onze producten, teksten en voorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2024 Knotsknetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel