Sorteer op

Cleverclixx Magnetic Tiles

Magneetbouw behoort tot de categorie open-ended-spel. Het leuke aan dit soort speelgoed is dat het enorm veelzijdig is. Laat je kleintje zelf ontdekken wat hij of zij ermee kan doen. Zo stimuleer je de fantasie en creativiteit van je kind.

Samen of alleen spelen met de Cleverclixx Magnetische Tegels stimuleert STEAM leren en helpt je kind motorische vaardigheden te ontwikkelen. Het wordt ook steeds meer gebruikt op kleuter- en basisscholen.

Wat is STEAM en waarom is het zo populair? STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, the Arts & Mathematics. STEAM is zeker niet zomaar een trend, maar weerspiegelt een belangrijke verandering in het onderwijs. Het doel is dan ook om leren praktischer te maken. Zo kunnen kinderen opgroeien met de vaardigheden die nodig zijn om later een goede baan te vinden en de maatschappij te helpen verbeteren.

De passie bij Cleverclixx is om educatief speelgoed te maken dat nieuwsgierigheid, creativiteit en een levenslange liefde voor leren inspireert. Zij geloven dat leren speels, toegankelijk en innovatief moet zijn. Daarom streven ze ernaar om speelgoed te ontwerpen dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar dat kinderen ook de mogelijkheid biedt om nieuwe vaardigheden te ontdekken en te leren.

 

© 2015 - 2024 Knotsknetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel