Sorteer op

Tom & Boy

“Mode met een eclectisch en eigentijds tintje, gericht op kunst en zelfexpressie.”

TOM & BOY is een nieuw genderloos modemerk voor kinderen, gevestigd in Spanje.
Genderloze kinderkleding vertegenwoordigt een sociale verandering met een wereldwijde positieve impact. Het uiteindelijke doel is meer autonomie, grotere zelfexpressie en een meer open geest.

TOM & BOY gaat veel verder dan het simpele idee van een meisje dat jongenskleding draagt. Deze houding wordt gekenmerkt door een inherent gevoel van rebellie, vertrouwen en avontuur, creativiteit en individualiteit.
In een fase van persoonlijkheidsvorming, die vooral gevoelig is voor invloeden van buitenaf, beschouwen we het als een verantwoordelijkheid om de passie van het ontdekken van jezelf te onderwijzen en te cultiveren, zonder het esthetische aspect te verwaarlozen, en ons ware zelf te laten zien door middel van originele ontwerpen.

TOM & BOY streeft ernaar innovatieve manieren te ontdekken en te implementeren om de impact op het milieu in elke fase te verminderen, van energieverbruik en waterverbruik tot kleurstoffen en verpakkingen. Het merk werkt nauw samen met zijn producenten om kwaliteitstextiel te verkrijgen uit natuurlijke en gerecyclede vezels.

TOM & BOY zoekt voortdurend naar betere oplossingen in de hele sector en stelt zijn eigen praktijken in vraag met als doel ecologische en menselijke duurzaamheid.
Alle stukken worden in Portugal geproduceerd, sterker nog, alle materialen, kledingstukken en processen worden gemaakt in een beperkt gebied van 40 km.
Tom & Boy wil een merk zijn dat iets teruggeeft door sociale liefdadigheids- en milieudoelen te ondersteunen.

© 2015 - 2024 Knotsknetter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel